The List


ACNSS-Albanian Center for National Security Studies

QSHSSK

KONTAKTONI

email:

xhavit_shala@yahoo.co.uk

P.O.Box:

2378,Tirana- Albania

The List of ISPs

Zhvillohet ceremonia e pėrurimit tė librit "Shqiptarėt nė udhėkryq"

Zhvillohet ceremonia e pėrurimit tė librit "Siguria Kombėtare dhe Sfidat e Integrimit" 

 

 Shqiptarėt dhe identiteti i tyre qytetėrues

 USA nė Ballkan, intrigė, mundėsi apo ēmenduri

 Ballkani, krimi dhe integrimi

 Vahabizmi, filozofia anitetezė

 Shqipėria mes patriotizmit ekonomik dhe pragmatizmit politik

 

 Tė tjera >>>

 
 
 

Institucionet kryesore te vendit
 

Kuvendi

Keshilli i Ministrave

Gjykata Kushtetuese

Gjykata e Lartė

Prokuroria e Pėrgjithshme

Kontrolli i Lartė i Shtetit

Akademia e Shkencave

Komisioni Qendor i Zgjedhjeve

Keshilli Kombėtar i Radiotelevizonit

Universiteti i Tiranės

Ministria e Punėve tė Jashtme

Ministria e Mbrojtjes 

Ministria e Rendit Publik

Ministria e Financės 

Ministria e Arsimit dhe e Shkencės

Ministria e Kulturės, Rinisė dhe Sporteve

Ministria e Industrisė dhe Energjitikės

Ministria e Bujqėsisė dhe e Ushqimit

Ministria e Transportit

Keshilli i Larte i Drejtesise

Gjykata e Tiranes

Bashkia e Tiranes

www.parlament.al

www.keshilliministrave.al

www.gjk.gov.al

www.gjykataelarte.gov.al

www.pp.gov.al

www.albaniaonline.net/klsh

www.academyofsciences.net

www.cec.org.al

www.kkrt.gov.al

www.unitir.edu.al

www.mfa.gov.al 

www.mod.gov.al 

www.mpo.gov.al

www.minfin.gov.al

www.mash.gov.al

www.mrks.gov.al
www.mepp.gov.al 

www.dfishery.gov.al

www.mtrans.gov.al 

www.kld.al

www.gjykatatirana.gov.al

www.tirana.gov.al